CanalNeu : Catalunya : 11/12/2018 
 cercador  
 
   Estacions
Alps
Pirineus
Sistema Central
Altres zones Europa
Amèrica del Nord
Amèrica del Sud
Àfrica
  Allotjament
Hotels
Apartaments
Turisme rural
Immobiliàries
  Oci
Discoteques
Bars / Pubs
Centres Comercials
Centres Lúdics
  Botigues
Material i equipament
Moda
Altres botigues
  Viatges
Agències de viatge
Rutes i carreteres
Meteorologia

 » inici   » bloc   » top 50   » novetats  » fòrum  » contacte 
 

   
Els propers dies 6, 7, 8 i 9 de desembre de 2012 es celebrarà al recinte del pavelló poliesportiu de Bellver de Cerdanya la vintena edició de la Fira Pirineu Esport i Natura i Mercat d'Esquí d'Ocasió.

L'objectiu de la fira és promocionar les activitats esportives i l'entorn natural dels Pirineus i en concret de la comarca de la Cerdanya. Per a fer-ho, hi haurà més de 20 expositors relacionats amb aquesta temàtica.

D'altra banda, l'objectiu del mercat d'esquí d'ocasió és l'intercanvi de material de muntanya a baix cost, preferentment d'activitats a la neu com lesquí i el surf de neu, com també d'altres esports que podeu realitzar al Pirineu durant la resta de lany.

El tipus de material que hi trobareu tant pot ser de segona mà com bones ofertes de la temporada que comença, des de roba tècnica fins a material dur com casc, botes i esquís.

Tothom pot aportar el material que sigui amb un mínim de garanties de conservació; si al final de la fira no hi ha hagut sort, es pot recollir el material sense cap cost afegit.

A més dels expositors i el mercat, els visitants podreu gaudir duna zona d'activitats d'escalada i skate, exhibicions d'esports d'aventura, xerrades i tertúlies sobre la temàtica i taules rodones per entrar a debat sobre com millorar la relació esport-natura a la comarca de la Cerdanya.

Arribant a la vintena edició, el Mercat d'Esquí d'Ocasió i la Fira Pirineu Esport i Natura es consoliden com a esdeveniment a tenir en compte per a totes aquelles persones amants de l'esport i la natura al Pirineu.

Més informació a Bellver www.bellver.org  llegir comentaris

Altres articles que potser t'interessaran:
4ª edició Fira Neu
VLC Ski Mountain
Mercat de Nadal, La Massana
:: ()
 
arxiu
:: ()
 
 
 www.postals.cat www.socpetit.cat www.nuvis.org RSS feed www.guianupcial.com www.canalviatges.cat (c) CanalNeu 07-11 by Creacions